GDPR Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://mrsskipper.com. Hjemmesiden drives af Mrs. Skipper, indehaver Tina Skipper, bosiddende på Færøerne. Driften bliver varetaget af firmaet Polarskelti v/Thomas Skipper, som står for alt det tekniske. Vi har drevet butik og hjemmeside i over 14 år.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Når du skriver til os, kan du nøjes med dit navn og e-mail adresse hvis vi skal skrive tilbage til dig. Vi gemmer ikke disse data eller sælger dem videre til 3. part. Hjemmesiden er også krypteret (https) og al data bliver gemt på en server som vi har 100% adgang til.

Analytics

Hvem vi deler dine data med

Hvor længe vi gemmer dine data

For brugere som opretter sig på vores websted, eller som foretager køb, gemmer vi den information du vil kunne tilgå på din egen brugerprofil på hjemmesiden. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administrator kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Din kontaktinformation

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Hjemmesiden er krypteret og serveren som hjemmesiden ligger på, har vi 100% adgang til. Serveren er en VPS (Virtual Private Server) som fysisk står i Sverige i et stort datacenter. Denne server gemmer vi al data fra vores hjemmeside. Serveren er naturligvis også beskyttet med firewall og lange adgangskoder.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

I tilfælde af at det lykkes en hacker at kompromittere vores hjemmeside  eller server (på trods af at vi bl.a. bruger Wordfence som er et værktøj som beskytter hjemmeside mod angreb) er vores databaser beskyttet med en stærk kryptering.

Hvilke tredjeparter vi modtager data fra

Vi modtager ikke data fra andre. Det eneste data vi modtager fra denne side er det du skriver ind (navn, adresse, etc) hvis du foretager et køb. Selve transaktionen med betalingen af dankort sker via betalingsgateway NETS og Quickpay som står for alt omkring betaling og sikkerhed.

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering vi foretager med brugerdata.

Ingen. Vi bruger ikke dine data aktivt til noget. Kun til at danne en faktura hvis du har foretaget et køb.