Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://mrsskipper.com. Hjemmesiden drives af Mrs. Skipper, indehaver Tina Skipper, bosiddende på Færøerne. Driften bliver varetaget af firmaet Polarskelti v/Thomas Skipper, som står for alt det tekniske. Vi har drevet butik og hjemmeside i over 14 år.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Når du skriver til os, kan du nøjes med dit navn og e-mail adresse hvis vi skal skrive tilbage til dig. Vi gemmer ikke disse data eller sælger dem videre til 3. part. Hjemmesiden er også krypteret (https) og al data bliver gemt på en server som vi har 100% adgang til.

Hvem vi deler dine data med

Vi deler ikke dine data med nogen. Dine data bliver udelukkende brugt her på hjemmesiden til at gøre din oplevelse bedre, til at håndtere din adgang til din konto og til når du køber smykker hos os. Vi deler ikke dine oplysninger med 3. part.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du opretter sig som bruger på vores hjemmeside eller foretager et køb, gemmer vi kun den information du vil kunne tilgå på din egen brugerprofil på hjemmesiden. Her vil du kunne se, redigere eller slette dine personlige oplysninger til enhver tid (dit brugernavn kan dog ikke ændres). Administrator – som er en del af Mrs. Skipper kan også se og redigere dine informationer.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på vores hjemmeside, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om at vi sletter alle personlige data vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Din kontaktinformation

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte Mrs. Skipper på tlf. +298 507058 eller på mail til info@mrsskipper.com.

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Hjemmesiden er krypteret og serveren som hjemmesiden ligger på, har vi 100% adgang til (root access). Serveren står fysisk står i Sverige i et stort datacenter. Denne server gemmer vi al data fra vores hjemmeside. Serveren er naturligvis også beskyttet med firewall og lange adgangskoder.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

I tilfælde af at det mod al forventning lykkes en hacker at kompromittere vores hjemmeside  eller server (på trods af at vi bl.a. bruger Wordfence som er et værktøj som beskytter hjemmeside mod angreb, samt PLESK og andre værktøjer) er vores databaser beskyttet med en stærk kryptering. Vi foretager daglig backup som bliver gemt på en ekstern, krypteret server.

Hvilke tredjeparter vi modtager data fra

Vi modtager ikke data fra andre. Det eneste data vi modtager fra denne side er det du skriver ind (navn, adresse, etc) hvis du foretager et køb. Selve transaktionen med betalingen af dankort sker via betalingsgateway NETS og Quickpay som står for alt omkring betaling og sikkerhed. Vi har derved ikke adgang til dine kort oplysninger. Vi kan kun se hvilken ordre det drejer sig om, og om beløbet er godkendt hos Quickpay. Vi kan ikke hæve et større beløb end ordren. Vi hæver først beløbet når smykket er gået afsted med posten.

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering vi foretager med brugerdata.

Ingen. Vi bruger ikke dine data aktivt til noget. Kun til at danne en faktura hvis du har foretaget et køb.